Hi, ik ben Kelly.
Ik maak video’s en ik ontwerp.

Ik maak vlogs of video’s voor jouw merk, ben
grafisch ontwerper en geef workshops
over vloggen.

Explore

Design

Als grafisch ontwerper kun je mij inzetten op online en
offline ontwerp. Voor bijvoorbeeld social media, een
nieuwe huisstijl, logo of drukwerk voor een magazine.

Bakers Dough

Baker’s Dough is de eerste cookie dough bar in Nederland. De illustraties op de cups zijn ontworpen door Studio Stout.

Domestica Rotterdam

Domestica Rotterdam bestaat uit leden van het Rotterdams Philharmonisch Orkest en staat onder muzikale leiding van Wim Steinmann. Domestica is een niet-alledaags ensemble. Het zoekt de uitdaging in weinig gespeeld repertoire, ongewone bezettingen en bijzondere locaties of omstandigheden; het liefst in samenwerking met diverse podia en andere kunstvormen.

Baker & Moore

Baker & Moore is een warm huis midden in de stad, waar creativiteit centraal staat. Hier creëer je jouw ultieme bourgondische sandwich, yoghurt of salade middels hun ‘Create-It-Yourself’ formule. Ik mocht de nieuwe menukaart ontwerpen.

Skoop Ice Cream

Skoop is het lekkerste roomijs, vers, gemaakt met buitenbeentjes fruit, zonder toevoegingen, puur natuur en van Hollandse bodem. “We skoop up the good stuff!”

Filler Cottage

Filler Cottage is een laagdrempelige kliniek voor rimpelbehandelingen met botuline toxine en natuurlijke fillers. Voor Filler Cottage ontwikkelde ik een nieuwe, passende, tijdloze huisstijl.

La Buvette

Ontbijt, zakelijk lunchen en dineren in een monumentaal pand met een panoramisch uitzicht over de Coolsingel in het hart van het centrum van Rotterdam.

Voor La Buvette ontwerp ik de menukaart. De wens was een moderne doch klassieke uitstraling te creeren die past bij de uitstraling van het restaurant en het eten wat wordt geserveerd.

Rotterdampas

Met de Rotterdampas doe je meer dan 750 leuke dingen, gratis of met korting.

Voor Rotterdampas heb ik destijds het gehele magazine ontworpen. Ik was verantwoordelijk voor de art directie op de cover shoot, het ontwerp van de lay-out en variërende fotografie voor de nieuwsbrieven.

Dit project is gemaakt in opdracht van IN10.

Productiehuis Theater Rotterdam

Productiehuis Rotterdam, De kweekvijver voor aankomend theater talent. Voor Productiehuis Theater Rotterdam ontwerp ik flyers, posters en afbeeldingen voor social media campagnes.