Hi, ik ben Kelly.
Ik maak video’s en ik ontwerp.

Ik maak vlogs of video’s voor jouw merk, ben
grafisch ontwerper en geef workshops
over vloggen.

Explore

vlogs

Je kunt mij inzetten om jouw bedrijf, product of
evenement onder de aandacht te brengen door het door
mijn nieuwsgierige ogen te laten bekijken.

Libanon Lyceum

Het Libanon Lyceum is een school voor openbaar voortgezet onderwijs in Rotterdam. De school heeft een afdeling voor mavo, havo, atheneum (vwo), gymnasium en Technasium. In deze serie vlogs laat ik je kennismaken met het Libanon Lyceum.

SmartVitaal

SmartVitaal is een online gezondheidsplatform dat een gezondheidstest met een persoonlijk vitaliteitsprogramma combineert. Als een persoonlijke vitaliteitsassistent stimuleert SmartVitaal iedereen zelf aan de slag te gaan met een gezonde levensstijl.

Havenkwartier

Rotterdam is ‘hot’ en Katendrecht heeft het beste dat de stad te bieden heeft. Het Havenkwartier heeft alle ingrediënten die de Kaap zo spannend maken. Een stoer gebouw in het hart van het schiereiland, grenzend aan de kade van de Maashaven.

Bibliotheek Rotterdam

Bibliotheek Rotterdam is hét kenniscentrum en culturele podium van de stad. Voor Bibliotheek Rotterdam maak ik regelmatig vlogs of video’s ter promotie of om verhalen op te halen uit de stad.

Open Rotterdam

Voor de lokale omroep van Rotterdam maak ik vlogs over specifieke events waar ik naartoe ga of andere leuke Rotterdamse activiteiten.

TNO

TNO verbindt mensen en kennis om innovaties te creëren die de concurrentiekracht van bedrijven en het welzijn van de samenleving duurzaam versterken.

De samenwerking tussen het Ministerie van Defensie en TNO duurt inmiddels alweer 70 jaar en om dat te vieren werd het 70 jaar defensieonderzoek symposium georganiseerd in het Nationaal Militair Museum. Ik heb dit vastgelegd in een vlog.

Ministerie van Buitenlandse Zaken

Het ministerie van Buitenlandse Zaken maakt zich hard voor Nederlanders en de Nederlandse belangen en waarden, overal ter wereld.

Voor het Ministerie van Buitenlandse Zaken maak ik regelmatig vlogs. Enerzijds leg ik zelf bepaalde conferenties of processen vast, ik maak ook promotie vlogs of ik begeleid medewerkers in vloggen en monteer vervolgens het gemaakte materiaal. Binnenkort meer.

Erfgoedhuis Zuid-Holland

Erfgoedhuis Zuid-Holland zet zich in voor het behouden, benutten en beleven van het rijke en diverse cultureel erfgoed van Zuid-Holland. In deze serie neem ik je mee in de wereld van molens.